Acasa       Despre noi       Despre sistemul de munca la domiciliu       Inscrie-te!       Contact

MUNCA LA DOMICILIU

Fara cheltuieli personale

Dupa inceperea colaborarii Nu trebuie sa faci cheltuieli sau investitii in cadrul programelor.

Activitatea in timpul liber

Poti sa-ti pastrezi locul de munca si sa ai un venit suplimentar de peste 1000 RON pe luna.

Alte avantaje

  • Lucrezi cand vrei si cat vrei dar mai putin de 2 h / zi
  • Poti renunta cand vrei fara nici o obligatie fata de nimeni.
  • Se lucreaza doar de la domiciliu, toate materialele de lucru vor veni prin posta si nu esti pus in situatia de a vinde sau cumpara ceva.
  • Nu faci imprumuturi si nu dai telefoane.

Tehnoredactare
Felicitari de Craciun

Gravura pe nasturiGravura pe nasturi

Felicitari de Craciun
Felicitari de Craciun

LUCREZI ACASA

Societatea noastra a fost infiintata in anul 2006 si are ca principal obiect de activitate recrutarea si selectia candidatlilor pentru munca la domiciliu. Ca urmare a cresterii cererii de pe piata privind munca la domiciliu am pornit o noua campanie de recrutare

Promovam cu succes domenii de activitate precum confectionatul plicurilor la domiciliu, cautarile de adrese, tehnoredactare,

 

Colaboratorii ne recomanda - marturii

Ion Deleanu- 54 ani- Iasi

"Am aplicat la inceputul anului 2007 pentru munca la domiciliu. Lucrez ca fochist la o centrala din cartierul Tudor Vladimirescu si am un venit de 8 milioane pe luna. Am ales sa asamblez pixuri la domiciliu si dupa 4 luni am reusit sa am un venit din colaborarea cu Lucrezi Acasa de 1200 de lei pe luna. Nu am renuntat la serviciu pe care-l am deoarece am nevoie doar de 1 h pe zi pentru a ambala nr de pixuri trimise. Recomand aceasta colaborare tuturor celor carea au nevoie de un venit suplimentar. Ion Deleanu "

Fulop Ildiko- 36 ani- Satu Mare

"In anul 2008 am hotarat sa renunt la serviciu, lucram ca operator PC la o firma de mase plastice. Am aplicat pentru doua din serviciile oferite de compania Lucrezi Acasa Introducere date la domiciliu si gestionarea domeniilor WS. Acum lucrez 4 ore pe zi si am un venit lunar de 1800 de ron / luna . Doar asa am reusit sa nu mai stau 8 ore la serviciu facandu-mi totodata un program flexibil."

Ionescu Adrian- 39 ani- Brasov

"Am ales Administrarea Domeniilor WS si pentru doar 3 ore pe zi in 5 luni de zile am ajuns sa castig 16 milioane pe luna. Sunt foarte incandat si ii recomand cu caldura "

Lazlo Zombor 18 ani- Deva

"Traduc texte simple din limba engleza in romana nu sunt complicate si cu ajutorul dictionarului am reusit sa ma perfectionez. Castigurile mele sunt substantiale deoarece ma dedic 10 ore pe zi muncii mele. Uneori depasesc si 35 de milioane / luna. Le multumesc din suflet celor de la lucrezi-acasa."

Pentru inscriere va trebui sa trimiteti un CV si cateva date despre dumneavoastra folosind formularul de inregistrare pe care-l puteti accesa cu un clic pe butonul de mai jos: Inscrie-te!

Pentru ca inscrierea dumneavoastra sa fie valida trebuie sa respectati pasii de inscriere.